Жителі села Коржова Слобода отримали безкоштовні медикаменти

Дата: 12.03.2018 12:22
Кількість переглядів: 1310

Напередодні Міжнародного жіночого дня Центр первинної медико-санітарної допомоги Уманського району спільно з міськрайонною  організацією Товариства Червоного Хреста організували спільний виїзд на фельдшерський пункт села Коржова Слобода. Туди ж запросили  пацієнтів, що потребують періодичного лікування. Їм безоплатно вручили серцеві, антигістамінні, протизапальні медикаменти, полівітаміни, антисептики. Лежачим підопічним ліки буде вручено вдома завідуючою ФП Ніною Горбаченко.

У рамках спільної угоди, підписаної головним лікарем КЗ ЦПМСД  Олександром Новаківським та головою МРОТЧХУ Валентиною Чорною,  співпраця продовжується і в нинішньому році. Залучення потенціалу громадської організації товариства Червоного Хреста, яка в квітні  відзначатиме 100  років з Дня заснування, розширює можливості медичного закладу у наданні допомоги сільським  жителям.

У ході  візиту від жителів села прозвучали звернення щодо надання їм допомоги одягом, взуттям, постільною білизною, предметами гігієни. Потребуючих такої допомоги запрошено  в  міськрайонну організацію Товариства Червоного Хреста для її отримання.

 «Нам, ветеранам, потрібні такі зустрічі і ця посильна допомога, -  висловився в бесіді Володимир Іванович Рудий, житель села, в минулому –   механізатор, - адже ми віддалені від районного центру».

Принагідно, присутніх на зустрічі жінок тепло привітали з їхнім чудовим святом – Міжнародним жіночим днем.

 

Прес-центр Уманської  МРОТЧХУ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь