Делегація з Уманщини відвідала Міжнародну агропромислову виставку АГРО-2018

Дата: 07.06.2018 12:35
Кількість переглядів: 1072

6 червня 2018 року в Києві у Національному комплексі «Експоцентр Україна» відкрилася Міжнародна ХХХ Агропромислова виставка «Агро-2018». Участь у ній взяв Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та керівництво Міністерства аграрної політики та продовольства України. Цього року виставка проходитиме до 9 червня.

Делегація з Уманського району у складі голови райдержадміністрації Євгенія Данченка, голови районної ради Оксани Супрунець, начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Валентини Мовчанюк, керівників та спеціалістів агроформувань району відвідали виставку першого дня. Серед делегатів також були присутні: керівник ТОВ «Прометей», Заслужений працівник сільського господарства України Володимир Мальченко, керівник ТОВ «Агроплант» Олександр Мордач, керівник ТОВ «Новий Світ Агро» Віктор Шилюк, керівник ТОВ «Уманьхімагро» Олексій Коваль та багато інших.

Фото без опису

Виставка «Агро-2018» – найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, що виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій та презентації новинок в усіх сферах агропромислового комплексу України. Захід відкриває можливості для співпраці з країнами-лідерами світового аграрного сектору, а також є унікальною нагодою для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.

Особлива увага у ній приділяється новинкам сільськогосподарської техніки та устаткуванню, сучасним агротехнологіям для всіх галузей сільського господарства.

Враховуючи те, що сільськогосподарське виробництво України займає одне з найважливіших місць у розвитку економіки, на виставці кожна область презентувала свої здобутки в аграрній сфері. В широкому асортименті була представлена продукція рослинництва і тваринництва та їх переробки. Свої досягнення висвітлили і науковці, що займаються дослідженнями та розробками у галузях сільськогосподарського виробництва.

На виставці продукцію з Уманщини презентували підприємства: ПОСП «Уманський тепличний комбінат» – широкий асортимент томатів та огірків виробництва закритого типу (керівник – Заслужений працівник сільського господарства України Микола Гордій); ТОВ «Агроплант» – продукція кролівництва, торгова марка «Наш кріль» (керівник Олександр Мордач); ТОВ «Аграрій СВПП» – різні сорти полуниці (керівник Петро Карачун); підприємство «Гереженівський Хліб» – запашний коровай із зерна пшениці, вирощеної на Уманщині (керівник Віталій Дронь); відома торгова марка «Уманьпиво» – різний асортимент продукції (керівник Анатолій Кисіль).

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь