Сімейний лікар: вибір - за тобою!

Дата: 24.01.2018 12:37
Кількість переглядів: 5526

Фото без описуМедична реформа розпочинається з первинної медичної допомоги, тобто сімейних лікарів, терапевтів та педіатрів.

Ви можете обрати будь-якого терапевта для дорослого, педіатра для дитини або сімейного лікаря для всієї родини незалежно від місця вашого проживання чи реєстрації.

 Якщо ви вже маєте лікаря, який доглядає вас або членів вашої родини, ви до нього звикли і ви йому довіряєте, просто підпишіть з ним декларацію. Якщо лікар, який вів вас до початку приписної кампанії, не влаштовує, саме час знайти того, кому ви готові довірити своє здоров’я. Усі ці послуги будуть 100% покриватися з державного бюджету.

Визначилися з лікарем.  Що далі?

Як тільки буде оголошено про початок приписної кампанії (орієнтовно - квітень), ви зможете підписати декларацію із сімейним лікарем. Це можна буде зробити у будь-який час, навіть під час першого звернення. Декларація підписується безстроково і діє до моменту, поки ви не вирішите змінити лікаря. Поки лікар не набере 2000 пацієнтів, він не може відмовити в підписанні декларації.

Саме тому ми починаємо знайомити читачів з лікарями Уманського району, аби населення зорієнтувалося у своєму виборі при укладанні угод.

Почнемо з лікарів Уманської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини (далі - АЗПСМ), яка знаходиться на 1 поверсі поліклінічного відділення Уманської районної лікарні.

На даний момент медичні працівники Уманської (центральної) АЗПСМ надають первинну медичну допомогу жителям 8 приписних сіл (Городецьке, Паланка, Кочубіївка, Краснопілка, Собківка, Полянецьке, Танське, Косенівка), а це 8033 жителя, з них 1521 дитина віком до 18 років. Також, лікарі цієї амбулаторії забезпечують безвідмовний прийом та консультування всіх жителів Уманського району. 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь