Урочистості з нагоди Дня Соборності України

Дата: 24.01.2018 12:37
Кількість переглядів: 922

Сесійне засідання районної ради 23 січня використали не лише для вирішення робочих питань, а й відзначення значного державного свята – Дня Соборності України.

Отож, присутніми на ньому були голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець, депутати районної ради  та Паланської ОТГ, сільський, селищний голови та сільський голова Паланської ОТГ, працівники районної державної адміністрації та районної ради, громадськість, засоби масової інформації.

Фото без опису

Насамперед, було вшановано хвилиною мовчання усіх загиблих борців за незалежність та соборність України. Після чого з вітальними промовами виступили керівники району. Звертаючись до присутніх, голова райдержадміністрації Євгеній Данченко зазначив, що сьогодення ставить перед нами такі ж завдання, як і в історичний період злуки УНР та ЗУНР  – об'єднатися навколо ідеалів свободи і демократії, боротися за національну гідність і дати відсіч кожному, хто на неї посягає, повернути тимчасово окуповані території до рідного дому.

За вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток сіл, селища Уманського району, багаторічну плідну працю в агропромисловому комплексі району, професіоналізм, впровадження новітніх технологій, активну благодійницьку, гуманістичну і громадську діяльність, зміцнення інфраструктури населених пунктів району, звання Почесний громадянин Уманського району присвоєно депутату Паланської ОТГ, керівнику ФГ «Базис»  Володимиру Осадчому та депутату районної ради, директору ТОВ «Дружба» Борису Пахолюку.

З нагоди Дня Соборності України, а також за активну участь у суспільному житті Уманщини, плідні дослідження історії Уманського краю було нагороджено грамотою районної державної адміністрації та районної ради Надію Тульчинську. Надія Сергіївна – історик, краєзнавець, етнограф, громадський активіст. Автор монографії «У плині літ», частина I - про невідомі сторінки історії Уманського району від найдавніших часів до 1945 року, яка вийшла у світ у 2016 році. Співавтор монографії «Україна Ольги Діденко», яка вийшла у світ у 2017 році.

Працівники Центру культури та дозвілля організували яскраву патріотичну концертну програму, залучивши творчі колективи з району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь