Голова Уманської РДА Євгеній Данченко взяв участь у сесії районної ради

Дата: 27.04.2018 17:15
Кількість переглядів: 809

27 квітня відбулася позачергова тридцята сесія районної ради. Участь у роботі пленарного засідання взяли голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, депутат обласної ради Валентин Судакевич, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, головні лікарі закладів охорони здоров’я, селищний та сільські голови, представники правоохоронних органів, засоби масової інформації.

Фото без опису

До розгляду депутатам було запропоновано 17 питань. Серед них – про районну програму «Вдосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення розвитку матеріально-технічної бази Уманської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Черкаській області, збільшення надходжень до бюджету Уманського району на 2018 рік»; про внесення змін до районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки; про внесення змін до районної комплексної Програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців-добровольців на 2018-2022 роки; про внесення змін до Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення по Уманському району на 2018 рік; про внесення змін до Програми підтримки комунального підприємства «Уманьрайрембуд» Уманської районної ради на 2018-2019 роки; про внесення змін до рішення районної ради 21.12.2017 року №26-4/VII «Про районний бюджет на 2018 рік»; про надання згоди на передачу автомобіля з комунальної власності села Родниківка у спільну власність територіальних громад сіл, селища Уманського району; про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Уманської районної ради»; про затвердження акту приймання-передачі основних засобів з спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області у спільну власність територіальних громад сіл, селища Уманського району; про створення опорних навчальних закладів та їх філій, а також ряд питань щодо укладення контракту з директором комунального закладу «Редакція радіомовлення «Голос громади» та затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

З усіх питань порядку роботи сесії були прийняті відповідні рішення. Зокрема, депутатами підтримано виділення коштів з місцевих бюджетів, а саме Бабанської селищної ради, Ропотуської сільської ради та Паланської ОТГ на виготовлення проектно-кошторисної документації по ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення по Уманському району.  Також надано субвенції з районного бюджету у сумі  300 тис. грн Краснопільській сільській раді на будівництво мереж водопостачання від свердловини №1598 в с. Краснопілка Уманського району Черкаської області; 125 тис. грн – Черповодівській сільській раді на капітальний ремонт приміщення будинку культури с. Черповоди та 150 тис. грн Танській сільській раді на капітальний ремонт вул. Пархоменка.

Сесією районної ради було також підтримано рішення щодо виділення коштів на фінансування районної програми підтримки діяльності КЗ РР «Голос громади» у сумі 300 тис. грн.

У ході роботи сесії депутатами було також підтримано три звернення:

  • про підтримку звернення Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія щодо надання Томосу про автокефалію Православної церкви в Україні;
  • про звернення депутатів Уманської районної ради щодо створення  в центральній  районній лікарні  відділення ангіографії;
  • про звернення депутатів Уманської районної ради щодо правового врегулювання правил землекористування в масивах земель сільськогосподарського призначення.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь