Виплата одноразової грошової допомоги на лікування жителям Уманського району, що опинились у складних життєвих обставинах

Дата: 06.03.2019 12:47
Кількість переглядів: 1931

Фото без описуПід керівництвом директора територіального центру, Наталії Кицик, 22 лютого 2019 року відбулося чергове засідання комісії з питань надання громадянам району одноразової грошової допомоги.

На розгляд комісії було подано 20 заяв. Серед заявників -  пенсіонери, люди з інвалідністю та просто люди, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Здебільшого зверталися за фінансовою допомогою на лікування та придбання медикаментів, тому усі випадки розглядалися індивідуально.

Так, за результатами розгляду, виділено одноразову грошову допомогу на лікування онкохворим, особам з інвалідністю, пенсіонерам, малозабезпеченим родинам на загальну суму 13,9 тис. грн.

Слід зауважити, що за такою ж процедурою під час попереднього засідання комісії, котре відбулося 6 лютого 2019 року, 19 жителів району отримали матеріальну допомогу на загальну суму в 12,2 тис. грн.

Крім того, на комісії розглянуто документи заявників, які проживають у Ладижинській та Дмитрушківській об’єднаних територіальних громадах. Задля фінансової підтримки відповідних категорій заявників даними громадами передбачені субвенційні кошти для надання одноразової грошової допомоги жителям, які знаходяться у складній життєвій ситуації. З початку року 2 жителям Ладижинської територіальної громади виділено та виплачено грошову допомогу на загальну суму 2,0 тис. грн. та розглянуто документи 2 жителів Дмитрушківської об’єднаної територіальної громади, яким виділено кошти у сумі 0,9 тис. грн.

Виплати й надалі продовжуватимуться. Тож, громадянам, які потрапили в складні життєві обставини, радимо звертатися для отримання відповідної допомоги до територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району за адресою: м. Умань, вул. Залізняка, 2а, кабінет 311, довідки за телефоном: 3-82-22.

Директор територіального центру         Н. Г. Кицик



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь