Новини спорту: волейбол, теніс

Дата: 14.03.2019 12:51
Кількість переглядів: 611

ВОЛЕЙБОЛ. 08.03.2019 був проведений другий етап чемпіонату Уманського району з волейболу. У стінах Родниківської ЗОШ I-III ступенів зустрілися команди Іванівки, Городецького та Кочубіївки-1. Результати: Іванівка – Городецьке 0:2; Іванівка – Кочубіївка-1 1:2. Кочубіїська ЗОШ приймала волейболістів з сіл Собківка та Паланка.

Ігри закінчилися з таким рахунком: Кочубіївка-2 – Паланка 0:2, Собківка – Паланка 0:2. Неявка команд Родниківки та Доброводів на другий етап принесла їм технічну поразку 0:2 та мінус одне очко до загального заліку. За результами ігор другого туру в підсумку лідер залишився незмінним. Дві перемоги принесли команді Кочубіївка-1 14 очок. Друге місце Паланка – 12, 3-тє Іванівка – 13 очок.

Фото без опису10 березня 2019 року відбувся третій етап чемпіонату. Цього разу команда Родниківки приймала команди Іванівки, Собківки та Кочубіївки-2. Результати за іграми туру: Родниківка – Собківка 2:0, Іванівка – Кочубіївка-2 0:2, Родниківка – Кочубіївка-2 0:2 та Іванівка – Собківка 2:0. Команда Кочубівка-1 в цей час зустрічала команди сіл Паланка, Городецьке, Доброводи. Фортуна була на боці команд Кочубіївка-1 та Городецьке. Обидві команди зіграли по дві гри з переможним рахунком 2:0, завдавши поразок командам Паланки та Доброводів.

За результатами трьох турів визначено переможця. Здобувши 20 очок, чемпіоном Уманського району стала команда Кочубіївки-1. Друге місце з результатом 13 очок посіла команда Іванівки. Команди сіл Кочубіївка-2 та Паланка здобули по 12 очок. Вони розіграють третє місце на наступному етапі, під час якого будуть підведені підсумки та нагороджені переможці.

ТЕНІС. 9 березня 2019 року в спортивній залі Уманського національного університету садівництва відбувся І тур відкритого рейтингового турніру з настільного тенісу на кубок ТК «Тайфун» 2019 року. Турнір зібрав найсильніших тенісистів нашого регіону та гостей з 5 областей України.  

За перемогу в восьми вікових групах змагалися 95 учасників. В результаті напружених матчів у категорії «Дівчата 2009 р.н. і молодші» ІІІ місце здобула Мандриця Лідія, вихованка ДЮКФП с. Іванівка. По закінченні фінальних ігор переможці та призери турніру були нагороджені грамотами та медалями.

За інформацією відділу освіти, молоді та спорту

Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь