Учасник АТО з Уманщини отримав у подарунок житло

Дата: 14.05.2018 12:53
Кількість переглядів: 1499

Українська армія дала гідну відсіч російському агресору, стримавши його просування по території України та відвоювавши частину захоплених поселень. І понині саме завдяки армії над нашими головами – мирне небо, ми можемо спати спокійно, ходити на роботу і навчання, не боячись, що в будь-який момент нас «накриють» ворожі обстріли, що у нас відберуть право на національність, самовизначення, рідну мову.

За цей спокій військові щодня ризикують своїм життям на сході країни. І обов’язок мирного населення – показати свою глибоку вдячність. Не лише словами, а й ділом зробили це в Уманському районі, подарувавши учаснику антитерористичної операції Іванишину Едуарду Володимировичу власне житло.

Фото без опису Приємна подія відбулася 11 травня в селі Антонівка, і вона стала справжнім святом для сельчан. До будинку, який був придбаний шляхом співфінансування 50 на 50 з районного та сільського бюджету, завітали голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, працівники райдержадміністрації та районної ради, сільський голова села Антонівка Владислава Баюк, громада населеного пункту, представники місцевого сільгосппідприємства – ТОВ «Ліга».  

Едуард Іванишин брав участь у найзапекліших боях на Сході,  адже був мобілізований на самому початку Антитерористичної операції – у жовтні 2014 року. 

«Житло – це подяка за виконання обов’язку, за мужність, за силу волі та за те, що справжні чоловіки, коли потрібно, йдуть захищати  Україну від загарбників», - зазначив, звертаючись до Едуарда, очільник району Євгеній Данченко.

Керівники району вручили Едуарду Іванишину ключі та ордер від помешкання, побажавши усіх благ та подарувавши додатково праску і мікрохвильову піч. Також від ТОВ «Ліга» атовцю було подаровано холодильник.

Будинок простий, але просторий, в гарному стані, з усіма надвірними спорудами. Тут для молодого 29-річного хлопця є хороші умови, щоб будувати сім’ю та господарювати.

У свою чергу, Едуард подякував за житло, якого він вкрай потребував, адже він – сирота, і до цього жив у помешканні своїх родичів.

Щоб життя в новопридбаному будинку було добрим, його благословив священик. А місцеві учасники художньої самодіяльності подарували Едуарду віночок пісенних вітань.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь