Загальні збори громадян у селі Гереженівка

Дата: 13.02.2018 12:55
Кількість переглядів: 877

9 лютого 2018 року в приміщенні адмінбудинку Гереженівської сільської ради відбулися загальні збори громадян. Участь у зборах взяли голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, заступник голови районної ради Петро Бабкін, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, депутати районної ради.

Фото без опису

Перед громадою с. Гереженівка прозвітувала з питань виконання бюджету, програми соціально-економічного розвитку села і виконання делегованих повноважень сільський голова Людмила Бень. У своєму звіті вона відмітила позитивні здобутки, окреслила напрямки діяльності депутатського корпусу, виконавчого комітету та намітила конкретні завдання для подальшого розвитку населеного пункту.

Зокрема, на виконання Програми соціально-економічного розвитку  в селі проведено: ямковий ремонт дороги по вул. Затишна, влаштування дороги по вул. Першотравнева на суму 118546 грн. У 2018 році планується завершити  ямковий ремонт дороги по вул. Затишна та провести ремонт дороги по вул. Вишнева.

Укладено договір з «Екоклінер» та проводиться  вивіз сміття. В 2017 році на вивіз сміття витрачено 37 тис грн – кошти ДП «Умань – Агро». На сьогоднішній день в селі встановлено 18 баків.

Біля адмінбудинку, фельдшерського пункту та школи встановлено відеокамери для покращення здійснення нагляду за правопорядком в центрі села на суму 35 тис грн.

За кошти сільського бюджету в сумі 59900 грн та коштів ДП  «Умань – Агро» - 15300 грн – встановлено новий дитячий майданчик біля адмінбудинку та висаджено зелені насадження на суму 5500 грн з фонду охорони навколишнього середовища. Також проведено ремонт актового залу в адмінбудинку, на що спрямовано 198 тис грн сільського бюджету.

В рамках зборів було заслухано звіти усіх керівників бюджетних установ села, а також ДП «Умань – Агро» про стан виплати коштів за оренду паїв.  

Найбільше зацікавлення в цей день викликали такі питання:

1. Про ставку орендної плати за земельні паї.

2. Про вакцинацію населення.

3. Про збільшення кількості маршрутних автобусів у ринкові дні та в ранні години для зручності підвозу до м. Умань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь