В Уманському районі розпочато осінній місячник з благоустрою

Дата: 19.09.2018 12:56
Кількість переглядів: 898

Фото без описуЗ метою збереження чистоти і порядку в населених пунктах та підвищення контролю за дотриманням естетичного та санітарного стану територій сіл (селища) району, відповідно до розпорядження Уманської районної державної адміністрації від 14.09.18 № 206 «Про проведення місячника з благоустрою, озеленення, поліпшення стану довкілля населених пунктів району», на Уманщині проводиться осінній місячник з благоустрою. Він розпочався 15 вересня та триватиме по 15 жовтня 2018 року.

Під час місячника заплановано привести у належний санітарний стан прибудинкові території, парки, сквери, дитячі і спортивні майданчики, очистити від побутового сміття береги водойм, здійснити заходи з прибирання кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць поховань видатних осіб, провести ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ, очистку та прибирання смуг відведення доріг загального користування місцевого та державного значення, автобусних зупинок.

Уманська районна державна адміністрація просить громадськість та мешканців району взяти участь у спільному заході з поліпшення благоустрою, санітарної очистки та озеленення нашого району в рамках осіннього місячника з благоустрою.

Водночас, звертаємо вашу увагу, що спалювання сухої трави та сміття може завдати значної шкоди навколишньому середовищу та спричинити пожежі у житловому секторі, знищити лінії електромереж, газопроводів, лісових насаджень. За спалювання сміття та трави передбачена адміністративна відповідальність – накладення штрафу на громадян від 340 до 1360 гривень.

За інформацією відділу містобудування, архітектури та

житлово-комунального господарства Уманської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь