Голова райдержадміністрації Євгеній Данченко привітав уманчан із Днем міста

Дата: 06.10.2018 13:25
Кількість переглядів: 1385

Сьогодні, 6 жовтня, місто Умань святкує 402-гу річницю від Дня народження. На масштабні урочистості з цього приводу завітав й очільник Уманського району Євгеній Данченко. Він висловив жителям міста найтепліші вітання та наголосив на важливості тісної співпраці між районною та міською владою заради покращення добробуту громади Уманщини:

«Сьогоднішнє свято – це значна подія для всіх, хто народився, виріс та працює у цьому чудовому місті, яке багате на талановитих людей, культурні надбання та туристичні перлини. Місто приваблює не тільки своїм минулим, а й прогресуючим сьогоденням, динамічним розвитком, що безумовно розкриває перед жителями міста широкий простір майбутніх перспектив.

Умань, Уманський район, Україна – нас всіх єднають нерозривні історичні традиції, культура та спільне бажання бачити наш край заможним і красивим. Сила народу – в його єдності. Лише тоді, коли ми разом, ми є великою, непереможною силою. Тож вірю – разом ми досягнемо іще вагоміших результатів у поліпшенні життя людей, примножимо славу нашої землі.

Бажаю вам, шановні уманчани, родинного затишку, благополуччя, натхнення та успіхів у всіх починаннях. Нехай на вулицях міста завжди панує атмосфера миру і добра, а в життя кожного з вас доля приносить тільки позитивні зміни! Нехай місто Умань розвивається, процвітає, росте і молодіє!»

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь