Голова райдержадміністрації Євгеній Данченко відвідав село Родниківка

Дата: 04.10.2017 13:49
Кількість переглядів: 1167

Фото без опису3 жовтня голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко з робочим візитом побував у селі Родниківка, відвідавши усі заклади бюджетної сфери – школу, дитячий садочок, будинок культури, лікарську амбулаторію загальної практики – сімейної медицини, а також сільський стадіон.

Родниківка – найбільший населений пункт в Уманському районі, сьогодні там проживає близько 3700 людей. Розвинута та функціонуюча достатнім чином інфраструктура повністю забезпечує потреби населення.

Саме в Родниківці знаходиться найкраща школа в районі – і за рейтинговими показниками, і за зовнішнім виглядом, адже це найновіший навчальний заклад серед інших – збудований у 2012 році.

В загальноосвітній школі І-ІІІ ст. імені Т. Г. Шевченка навчається 245 учнів. В цьому році тут впроваджується пілотний проект «Інноваційні школи Черкащини». Заклад забезпечений необхідною кількістю комп’ютерної техніки та інтерактивними дошками.

Євгеній Данченко відзначив належну підготовку школи до опалювального періоду, як, власне, й інших об’єктів соціальної сфери – дитячого садочка, амбулаторії, будинку культури. До речі, сільський культзаклад – газифікований, тому робота з гуртківцями, колективами художньої самодіяльності не є проблемою. Гуртків тут багато, різного спрямування, активно діють художні колективи, які регулярно проводять заходи як сільського, так і районного рівня.

Незважаючи на те, що населений пункт – приміський, і в його жителів є можливість звертатися у міську та районну лікарні, у селі дбають про забезпечення ще більшого комфорту людей в напрямку надання медичних послуг. Так, в місцевій амбулаторії є власні гематологічний аналізатор та аналізатор сечі, придбані за рахунок сільського бюджету.

У Родниківці налагоджена ефективна співпраця між сільським головою Русланом Яремчуком та керівником сільськогосподарського підприємства КСП "Родниківка", депутатом районної ради Сергієм Войченком. У них і зараз чимало спільних перспективних планів – підключення села до централізованої системи водопостачання та водовідведення, приведення ремонту доріг комунальної власності, реконструкція старої школи під будинок школяра та молоді. Значна увага в селі приділяється спорту – в цьому році проведено реконструкцію стадіону, який відповідатиме всім сучасним стандартам. До речі, питання розчищення доріг взимку також закриває КСП "Родниківка".

Голова державної адміністрації Євгеній Данченко наголосив, що саме при такій тісній співпраці представників влади і бізнесу можливий найкращий результат у розвитку населеного пункту, який яскраво помітний на прикладі Родниківки – село живе, гармонійно розвивається, всі заклади для життєзабезпечення людей функціонують на належному рівні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь