Голова РДА Євгеній Данченко привітав з Різдвом підопічних терцентру

Дата: 05.01.2018 13:52
Кількість переглядів: 899

Фото без опису

Напередодні Різдва Христового голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району Наталія Кицик відвідали Рижавське стаціонарне відділення територіального центру, аби привітати його мешканців з різдвяними святами та вручити святкові гостинці.

У стаціонарному відділенні проживають 20 одиноких непрацездатних громадян, які щиро дякували всім благодійникам за привітання і подарунки, та ще більше були вдячні за увагу і турботу, за спілкування.

Наш обов’язок дарувати їм своє тепло й увагу, бути вдячними і головне – наповнювати кожен їхній день повноцінним змістом і любов’ю, щоб наші пенсіонери, ветерани війни та праці відчували постійну підтримку, щоб ніхто з них не почувався забутим чи залишеним наодинці зі своїми турботами та проблемами.

Гості привітали підопічних установи зі святами та побажали міцного здоров’я, довгих років життя, всіляких гараздів і кожному вручили святкові подарунки та солодощі. А святковий настрій з нагоди  Різдва Христового подарували мешканцям стаціонарного відділення працівники районного центру культури і дозвілля, які гарно заспівали новорічних та різдвяних пісень.

 

Директор територіального центру     

 Н.Г. Кицик                                              

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь