Про приписку громадян 2002 року народження до призовної дільниці Уманського ОМВК

Дата: 10.01.2019 14:01
Кількість переглядів: 876

На підставі Закону України „Про військовий обов’язок і військову службу” з 4 січня 2019 року по З0 березня 2019 року розпочата приписка до призовної дільниці Уманського ОМВК, Черкаської області громадян 2002 року народження згідно встановленого графіку.

Явці на приписку підлягають всі громадяни, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2002 року включно, котрі постійно або тимчасово проживають на території міста Умані і Уманського району, а також громадяни старших років народження, які не пройшли приписку раніше з будь-яких причин.

Всі громадяни, яким належить пройти приписку до призовної дільниці, зобов’язані прибути до Уманського ОМВК за адресою: м. Умань, вул. Грушевського 12, в точно визначений час, маючи при собі визначені документи.

Громадяни, які не отримали особистих повісток, зобов’язані прибути за вказаною адресою до З0 січня 2019 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

На підставі Закону України „ Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити громадян, яким необхідно пройти приписку до призовної дільниці на час, необхідний для проходження приписки і забезпечити їх своєчасну явку в Уманський військкомат.

В.о.військового комісара

майор      С.О.Завертаний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь