Проведено робочу зустріч у військовій частині

Дата: 03.10.2017 14:07
Кількість переглядів: 702

Фото без описуЗ початку 2015 року відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.01.2015 № 47-р в Україні встановлено режим підвищеної готовності та надзвичайної ситуації. Значна увага приділяється плануванню та впровадженню заходів безпеки мирного часу та особливого періоду.

Упродовж багатьох років райдержадміністрація підтримує зв’язки із місцевою військовою частиною А 1588 – проводяться щорічні спільні тактико-спеціальні заняття, організовується відпрацювання планів реагування на надзвичайні ситуації на території району. Учні старших класів загальноосвітніх шкіл району у рамках військово-польових зборів відвідують частину з метою закріплення теоретичних знань, отриманих під час вивчення курсу "Захисту Вітчизни”. Працівники культури організовують вітальні програми до державних та релігійних свят.

2 жовтня 2017 року з метою відпрацювання питань взаємодії голова райдержадміністрації Євгеній Данченко провів робочу зустріч із командиром частини А1588 Василем Цимбалом.

У ході зустрічі обговорені питання організації співпраці між командуванням частини, райдержадміністрацією та районною радою в організації заходів безпеки для мирного населення району, налагодження шефських зв’язків для забезпечення підтримки зазначеної частини.

У зв’язку із забороною використання повітряного простору біля території військових частин радіусом 5 км і висотою до 3000 м (від земної поверхні) райдержадміністрація нагадує сільськогосподарським виробникам щодо необхідності організації робіт з повітряною обробкою з урахуванням зазначеної заборони. Установи та організації, населення повинні утримуватись від запуску безпілотних літальних апаратів поблизу забороненої зони.

Також військовики звернулися з проханням до мешканців району уникати прогулянок, не збирати гриби у лісовій зоні, що прилягає до частини.

У разі виявлення випадків перебування у населених пунктах підозрілих громадян, які цікавляться інформацією про місцеві військові частини, їх розташування тощо, необхідно повідомляти до Уманського районного відділення поліції Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області (тел. 102, 3-48-25, 3-48-26).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь