Оглянуто соціальну сферу селища Бабанка

Дата: 03.10.2017 14:09
Кількість переглядів: 947

2 жовтня голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко відвідав один із найбільших населених пунктів району – селище Бабанка. В ході робочого візиту він відвідав всі установи бюджетної сфери – загальноосвітню школу, школу-інтернат, дитячий садочок, амбулаторію загальної практики – сімейної медицини, будинок культури.

Найбільш значні роботи цього періоду у селищі будуть проводитися навколо будинку культури. На його капітальний ремонт передбачено в цілому понад 600 тис. грн, з яких 100 тис. грн – кошти районного бюджету. Першочерговим є ремонт даху культзакладу.

Окрім того, з обласного бюджету виділено 150 тис. грн на ремонтні роботи в амбулаторії, яка обслуговує п'ять населених пунктів.

На даний час уже завершено ремонт приміщення під розміщення дільничного пункту поліції.

Євгеній Данченко звернув особливу увагу на підготовку об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду. Відзначено, що навчальні заклади, лікарська амбулаторія повністю забезпечені паливом та виконали перевірку системи опалення.

Спілкуючись із селищним головою Михайлом Байдою, Євгеній Михайлович акцентував увагу на виконанні плану наповнення місцевого бюджету, а також його збільшенню за рахунок підвищення ставки місцевого земельного податку. Нині податок становить 0,6% від нормативно-грошової оцінки землі, але його збільшення до 1% забезпечить додатковий фінансовий ресурс у сільський бюджет.

Також голова райдержадміністрації зазначив, що необхідно налагодити ефективну співпрацю з керівниками сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств в напрямку їх участі у соціально-економічному розвитку населеного пункту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь