Відбулося засідання комісії райдержадміністрації з питань захисту прав дитини

Дата: 14.06.2018 14:22
Кількість переглядів: 794

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, сьогодні, 14 червня, відбулося чергове засідання комісії райдержадміністрації з питань захисту прав дитини, яку провів голова Уманської райдержадміністрації, голова органу опіки та піклування Євгеній Данченко та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олена Камінська.

Фото без опису

На порядок денний було винесено 14 питань, зокрема: про надання дозволу на визначення часток у новозбудованому будинку, про встановлення опіки над малолітніми дітьми, про надання згоди на внесення зміни в актовий запис про народження дитини, питання про встановлення днів і часів зустрічі дитини з батьком, доцільність позбавлення батьківських прав та питання про поновлення у батьківських правах.

На засідання комісії також були запрошені батьки, які неналежно виконували батьківські обов’язки. Їм було надано необхідні консультації, а також висловлено попередження щодо стану виконання ними своїх обов’язків відносно їх дітей.

Підготовлені матеріали детально вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, надані всі необхідні, згідно до чинного законодавства, документи для їх розгляду, заслухані заявники, відповідачі та запрошені.

Підсумувавши детально кожне питання, членами комісії прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Начальник служби у справах дітей

О.П. Камінська



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь