Реформування земельних відносин та розвитку сільських територій – серед актуальних питань сьогодення

Дата: 27.09.2017 09:33
Кількість переглядів: 810

Фото без опису26 вересня 2017 року спеціалісти управління агропромислового розвитку Уманської райдержадміністрації взяли участь у конференції з питань реформування земельних відносин та розвитку сільських територій, яка була проведена на базі Уманського національного університету садівництва в рамках просвітницької кампанії ВГО „Національна асоціація дорадчих служб України”.

Тематика заходу – «Міфи і реальність щодо зняття мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення». До учасників наради із числа представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, сільськогосподарських товаровиробників Жашківського, Маньківського, Монастирищенського, Тальнівського, Уманського, Христинівського районів звернулася голова громадської організації «Черкаська обласна сільськогосподарська дорадча служба» Інна Дерій. Вона розкрила питання щодо переваг та ризиків запровадження ринку землі в Україні та програми Уряду щодо підтримання сільськогосподарських товаровиробників, а також заходами з розвитку сільських територій.

У ході наради її учасники обмінялися досвідом щодо методів господарювання сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств окремих районів в сучасних умовах і перспективами їх розвитку після запровадження ринку землі.

Сутність аграрної реформи і в першу чергу земельної реформи має бути спрямована на розбудову сільських територій та покращення добробуту сільського населення, тому до питання ринку землі потрібно підходити виважено та помірковано, з урахуванням історичних цінностей українського народу до Землі.

Управління агропромислового розвитку

Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь