У новий навчальний рік Родниківська школа вступає з обновами

Дата: 29.08.2018 15:00
Кількість переглядів: 1586

Родниківська школа розпочне новий навчальний рік із суттєвими обновами – оновленим кабінетом предмета «Захист Вітчизни» та музейною кімнатою «Народні витоки Родниківки».

В їх урочистому відкритті взяли участь голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Борис Бондар, помічник-консультант народного депутата України Антона Яценка Ірина Плетньова, сільський голова села Родниківка Руслан Яремчук, депутат Уманської районної ради, директор КСП «Родниківка» Сергій Войченко.

Кабінет предмета «Захист Вітчизни» обладнаний за бюджетні кошти. Оптичний тир, мультимедійне обладнання забезпечать якісне та цікаве навчання.  

Мета та необхідність навчального предмета «Захист Вітчизни» усім зрозумілі – формування в учнівської молоді життєво необхідних знань, умінь і навичок щодо захисту Вітчизни та дій в умовах надзвичайних ситуацій, а також системного уявлення про військово-патріотичне виховання як складову частину національно-патріотичного виховання.

Також у Родниківській школі за спонсорської допомоги директора КСП «Родниківка» Сергія Войченка було відкрито музей народознавства – світлиці «Народні витоки Родниківки».

Численні експонати, які відображають народний побут, звичаї і культуру нашого народу збиралися тривалий час. За словами директора школи Олександри Слупіцької, це результат спільної роботи та великого ентузіазму працівників школи, учнів та батьків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь