Напередодні Великодня родини загиблих бійців АТО з Уманщини відвідали представники влади

Дата: 10.04.2018 15:02
Кількість переглядів: 786

Пасхальні свята – хороша нагода приділити більше уваги тим, в чиїх руках і серцях плекалися Герої – учасники антитерористичної операції, які за стримування російського агресора віддали найдорожче – свої життя.

Фото без опису Нині в Уманському районі проживає 7 сімей загиблих учасників антитерористичної операції. Напередодні Великодня представники районної влади поспілкувалися з ними, поцікавились нагальними для родин проблемами і їх першочерговими потребами.

Так, заступник начальника управління – начальник відділу з питань обслуговування інвалідів, ветеранів війни і праці та громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Мельниченко, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Інна Гущина та секретар координаційного центру «Захисники Уманщини» Ольга Жвалюк  відвідали сім’ї загиблих учасників АТО: Цуркана В.А. з с. Черповоди, Поліщука А.О. з с. Родниківка, Рижака В.Ю. з с. Шарин, Меренкова В.Е. з с. Доброводи, Звездогляда В.В. з с. Косенівка.

З нагоди світлого свята Пасхи родинам загиблих вручили невеличкі подарунки та побажали миру, міцного здоров'я, оптимізму, здійснення мрій. Також під час зустрічі надано відповіді на порушені ними питання, роз’яснено про пільги та соціальні гарантії, які надаються з районного бюджету відповідно до районної комплексної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців-добровольців на 2018-2022 роки.

Ніхто не зможе зменшити біль рідних, які втратили свою дитину, чоловіка, батька, брата, але в наших силах – завжди пам’ятати подвиги Героїв, які віддали своє життя заради того, аби ми жили в мирі та спокої. Низький уклін та шана Героям!

Команда Президента

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь