Відбулася сесія Уманської районної ради

Дата: 22.05.2019 15:02
Кількість переглядів: 852

21 травня відбулася позачергова сесія Уманської районної ради, яку провела голова районної ради Оксана Супрунець. Участь у засіданні взяли голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних установ та організацій, засоби масової інформації.

Фото без опису

На розгляд депутатського корпусу виносилося 11 питань. Перше із них – про виконання районного бюджету за І квартал 2019 року. За інформацією начальника фінансового управління райдержадміністрації Миколи Івасюка, обсяг дохідної частини районного бюджету склав 90,2 млн грн. При цьому власних доходів надійшло 8,7 млн грн, що становить 115,7 % до затверджених планових показників. Додатково до районного бюджету мобілізовано 1,2 млн грн. Видаткова частина склала 88,7 млн грн, з них 32,6% - галузь освіти, 11,4 % - медицина, 46,9 % - соціальний захист.

Далі на сесії було внесено зміни до ряду діючих програм. На цільову програму протидії тероризму на території району виділено 50 тис. грн, на районну програму покращення якості надання адміністративних послуг в територіальному сервісному центрі № 7142 Регіонального сервісного центру МВС України в Черкаській області на період 2019-2020 роки» – також 50 тис. грн.

В рамках районної програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, повязаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення Уманського району виділено 272,4 тис. грн на виготовлення проектно-кошторисної документації на поточний та середній ремонт дороги Антонівка – Максимівка та дороги Бабанка – Доброводи – Косенівка.

100 тис. грн субвенції Паланської ОТГ спрямовано на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Умань – Кочубіївка – Верхнячка та поточний середній ремонт дороги М-05 (траса Київ-Одеса) – Берестівець.

Були внесені зміни до районного бюджету. За рахунок залишку коштів освітньої субвенції з державного бюджету 77 122 грн спрямовано на забезпечення співфінансування програми «Нова українська школа», 925 тис. грн – на придбання шкільного автобуса на умовах співфінансування з обласним бюджетом.

За рахунок вільного залишку коштів районного бюджету: 142 тис. грн спрямовано Уманській центральній районній лікарні; 122 тис. грн – на районну програму «Турбота»; 22127 грн – на районну програму щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців-добровольців на 2018-2022 роки; 50 тис. грн – на фінансування районної програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Уманському районі та підтримки КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Також були внесені зміни до бюджету за рахунок перевиконання дохідної частини бюджетів: на виконання районної програми забезпечення техногенної та природньої безпеки району на 2016-2020 роки – субвенція пожежній частині в розмірі 50 тис. грн; на програму «Вдосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення, розвитку матеріально-технічної бази Уманського управління Головного управління ДФС у Черкаській області» – 60 тис. грн; на виготовлення проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту частини покрівлі головного корпусу ЦРЛ – 34127 грн; на районну програму щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників АТО, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців-добровольців на 2018 – 2022 роки – 48873 грн.

Дмитрушківська та Паланська ОТГ надали трансферти районному бюджету на утримання спільних об’єктів та організації іншої взаємної роботи.

Фото без опису

Також депутати прийняли рішення про створення комунального підприємства «Білогрудівка» Уманської районної ради, присвоїли звання «Почесний громадянин Уманського району» жителю с. Берестівець Слоню Павлу Івановичу (посмертно), затвердили Положення про проведення конкурсу на посади педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» та розглянули ряд інших господарських і земельних питань.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь