Учаснику АТО надано матеріальну допомогу на ремонт житла

Дата: 14.05.2018 15:06
Кількість переглядів: 877

Фото без описуУ пріоритеті діяльності районної влади важливе місце посідає належний соціальний захист учасників антитерористичної операції. Тож 10 травня під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Наталії Сиротюк та за участі голови районної ради Оксани Супрунець відбулося чергове засідання комісії з питань надання одноразової грошової допомоги громадянам Уманського району за рахунок коштів районного бюджету.        

На засіданні розглядалося питання щодо надання грошової допомоги на ремонт житла учаснику антитерористичної операції, жителю с. Городниця Бурлаці Володимиру Миколайовичу.

Відповідно до Порядку надання грошової допомоги, затвердженого розпорядженням райдержадміністрації від 05.03.2018 № 58, розмір грошової допомоги на капітальний, або поточний ремонт житла учасникам АТО, членам сім’ї загиблого учасника АТО становить до 40% вартості ремонтних робіт будинку, але не більше 50000 грн.

Згідно наданих документів, вартість кошторису на капітальний ремонт будинку, що перейшов у спадок, становить 73416 грн. Вивчивши матеріали справи, комісія винесла рішення: надати матеріальну допомогу на ремонт житла в сумі 25000 грн.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь