Будівництво малого групового будинку для дітей в селі Собківка – на постійному контролі голови РДА Євгенія Данченка

Дата: 15.03.2019 15:06
Кількість переглядів: 1424

З початку лютого в селі Собківка Уманського району розпочато реалізацію важливого проекту – будівництво малого групового будинку (МГБ) для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. На це передбачено 7,5 млн грн державної субвенції.

Фото без опису

Якісне та вчасне виконання робіт для здачі об’єкту в експлуатацію є надзвичайно важливим. Будівництво МГБ дозволить забезпечити проживання 10 посиротілих дітей (до влаштування їх у нову родину, на період пошуку родини, як виняток до повноліття) не у великих інтернатних інституціях (установах),  а у затишному будинку, в умовах, наближених до сімейних. Тому його реалізація перебуває на постійному контролі голови райдержадміністрації Євгенія Данченка. 14 березня очільник району вкотре здійснив робочий виїзд у населений пункт, щоб перевірити хід виконання будівельно-монтажних робіт.

Як зазначив директор підрядної організації ТОВ «Уманська будівельно-монтажна фірма «Агропромрембуд» Володимир Даценко, наразі вже завершена робота з облаштування цокольної частини – фундаменту. Практично готова підпірна стінка. Зараз прокладають сантехніку і зводять цегляну кладку.

Голова РДА Євгеній Данченко відмітив ефективне виконання робіт та дотримання встановлених термінів. Окрім важливого соціального значення цього проекту, його реалізація створює додаткові можливості для підвищення зайнятості населення, адже на виробництві задіяні 15 робітників, які є жителями району та міста Умань.

Завершення робіт планують вже на червень-липень 2019 року.

Відділ взаємодії з громадськістю апарату

Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь