Які послуги надаватиме лікар первинної ланки? Знайомимось з амбулаторією села Старі Бабани

Дата: 05.02.2018 15:10
Кількість переглядів: 1112

Лікар первинної медичної допомоги — це спеціаліст, який має всю інформацію про ваше здоров’я. Завдяки цьому він бачить взаємозв’язки та може визначити, на якій стадії потрібне втручання профільного спеціаліста.

Інформація про стан здоров’я пацієнта буде міститися в електронній системі охорони здоров’я. Навіть коли громадянин перейде до іншого лікаря, уся інформація буде доступна.

Головний обов’язок лікаря первинної медичної допомоги – вчасно попередити або виявити захворювання на ранній стадії. А також надати невідкладну допомогу при гострих станах і раптових погіршеннях стану здоров’я: високій температурі тіла, гострому і раптовому болю, порушенні серцевого ритму, кровотечі, інших станах, захворюваннях, отруєннях і травмах, що потребують невідкладної допомоги.

Продовжуємо знайомити читачів з лікарями первинної ланки Уманського району, аби населення зорієнтувалося у своєму виборі при укладанні угод.

Амбулаторія загальної практики сімейної медицини села Старі Бабани надає медичні послуги жителям сіл Старі Бабани та Пугачівка (2186 жителів, в т.ч. 455 дітей). Завідувач амбулаторії – Танасійчук Михайло Іванович, сімейний лікар, має 1 кваліфікаційну категорію.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь