У Шполянській ОТГ молодь залучають до місцевого урядування

Дата: 08.05.2019 15:14
Кількість переглядів: 572

Незабаром у Шполянській громаді запрацює молодіжний консультативно-дорадчий орган при міській раді ОТГ – молодіжна рада, яка сприятиме активізації діяльності молоді громади у формуванні молодіжної політики Шполянської ОТГ. Міський голова Сергій Кравченко, вже презентував учнівській молоді умови участі у такій раді.

 

Фото без опису

 

Очільник громади ознайомив школярів 9-11 класів з роботою міської ради та виконавчих органів, їх структурою й обов`язками. Він пояснив мету створення при Шполянській міській раді молодіжної ради, координатором якої є начальник відділу економічного розвитку та інвестицій  Наталя Коваль.

„Це можливість для нашої молоді проявити ініціативу в процесі формування молодіжної  інфраструктури громади, долучитися до процесу ухвалення рішень, – констатував Сергій Кравченко. – Важливо, що молоді люди, які готові та хочуть змінювати молодіжне життя громади, отримали для цього вагомий інструмент. Депутатський корпус одноголосно підтримав ідею створення молодіжної ради. Тож відтепер жодного рішення для молоді без участі молоді!“

Місцева влада Шполянської ОТГ впроваджує одне із ключових завданьзробити життя молоді у громаді комфортнішим. У сфері молодіжної політики працюють молоді креативні фахівці, які допоможуть молоді розкритися, а молодь, в свою чергу, зможе отримати фінансування на важливі для неї проекти.

„До 5 травня триває прийом заявок на участь в молодіжній раді. Наразі молодь активно подає заявки з усіх населених пунктів Шполянської громади. Наприкінці травня відбудуться установчі збори. Дуже приємно, що молоді люди відгукуються та розуміють важливість своєї участі“, – зазначив міський голова.

 

 

З посиланням на сайт:
http://ck-oda.gov.ua/u-shpolyanskij-oth-molod-zaluchayut-do-mistsevoho-uryaduvannya/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь