В Старих Бабанах і Черповодах проведено загальні збори громадян

Дата: 11.04.2018 15:19
Кількість переглядів: 1135

Проведення загальних зборів громадян на Уманщині перебуває на завершальному етапі – «сходки» відбулися майже в усіх населених пунктах району. Минулого тижня збиралися для обговорення питань насущних жителі Старих Бабанів та Черповодів. Участь у них брали голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники районної ради.

Фото без опису

Про виконання бюджету сільської ради та програми соціально-економічного розвитку села Старі Бабани поінформувала сільський голова Валентина Мельниченко. У своєму звіті вона відмітила, що одним із найзначніших здобутків сільської ради у 2017 році було проведення ремонту актового залу, фойє та фасаду будинку культури. У минулому році було також виготовлено документацію на ремонт приміщення дошкільного навчального закладу, сільського будинку культури та сільської ради, оновлено художній розпис автобусної зупинки. Проводились роботи з упорядкування території села, в’їзду в населений пункт, обеліску Слави, Братської Могили, висаджено дерева та кущі (за рахунок спонсорських коштів).

Допомогу в розвитку села згідно соціально-партнерських угод, за словами сільського голови, надавали ТОВ «Дукра Агро» (273767 грн), ТОВ «Чорна Кам’янка» (36340 грн), ФГ «Зозуля» (8150 грн), ФГ «Колос НПП» (10000 грн), підприємці та жителі села (4055 грн).

Першочерговим завданням сільської ради на 2018 рік – провести заміну газового котла та опалювальної системи в дошкільному навчальному закладі «Лісовичок». Окрім цього, у планах – здійснити ямковий ремонт доріг та поточний ремонт покрівлі будинку культури.

Серед досягнень Черповодів у 2017 році – здійснення ямкового  ремонту асфальтного покриття по селу на суму 86,7 тис. грн та прогортання і вирівнювання ґрунтових доріг на суму 25 тис. грн (кошти ФГ «Хорста»); проведення ремонту приміщень в другій половині дошкільного навчального закладу (30 тис. грн, кошти ФГ «Хорста»); поточний ремонт приміщень сільського будинку культури (300 тис. грн – кошти  ФГ «Хорста», 40 тис. грн – кошти місцевого бюджету); проведення ремонту автобусної  зупинки (15 тис. грн, кошти ФГ «Хорста»); проведення швидкісного Інтернету та встановлення 12 відеокамер (загальна сума спонсорських коштів та коштів місцевого бюджету – 250 тис. грн).

Сільською радою у 2017 році відведено земельну ділянку під кладовище. Завдяки ФГ «Хорста» розпочато встановлення паркану на загальну суму 58 тис. грн.

У планах сільської ради на 2018 рік – завершити ремонт будинку культури та поточний ремонт обеліску Слави, зробити спортивний майданчик, здійснити ремонт їдальні в школі та завершити благоустрій кладовища.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь