В Україні стартує Всеукраїнська акція «Місяць Червоного Хреста»

Дата: 05.04.2019 15:19
Кількість переглядів: 802

З 8 квітня по 9 травня під гаслом «100 років милосердя» відбудеться традиційна Всеукраїнська акція «Місяць Червоного Хреста».

Торік, 18 квітня, Товариство Червоного Хреста України відзначило 100-річний ювілей діяльності. Протягом 100 років організації Червоного Хреста по всій країні продовжують сприяти органам державної влади України у їхній діяльності в гуманітарній сфері, надаючи підтримку соціально незахищеним громадянам.

Мета акції – привернути увагу суспільства до проблем вразливих категорій населення: внутрішньо переміщених осіб, самотніх непрацездатних громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, осіб з інвалідністю, багатодітних та неповних  сімей, дітей-сиріт, хворих на ВІЛ/СНІД або туберкульоз, а також сформувати громадську думку на користь милосердя.

Заходи «Місяця» – це збір коштів, продуктів харчування, одягу, взуття, предметів хатнього вжитку, медикаментів, речей для внутрішньо переміщених осіб і хворих, особливо тих, хто не може самостійно пересуватися, шкільного приладдя, іграшок, надання безоплатних транспортних, побутових, юридичних та інших послуг підопічним організацій Товариства, упорядкування будинків та прибудинкових територій самотніх громадян похилого віку та інших категорій населення.

Кошти та натуральна допомога, що надійдуть до організацій Товариства під час «Місяця» допоможуть:

- надати адресну матеріальну та натуральну допомогу малозабезпеченим верствам населення, притулкам та інтернатам для дорослих і дітей;

- поповнити склади недоторканих запасів Червоного Хреста необхідним для надання допомоги потерпілим громадянам під час надзвичайних ситуацій техногенного, природного чи побутового характеру, у тому числі зміцнити матеріальну базу для оперативної та ефективної роботи загонів швидкого реагування;

- поновити матеріально-технічну базу для навчання населення навичкам надання першої допомоги тощо.

 

Під час «Місяця» традиційно буде проводитися кампанія по залученню до членства у Товаристві. Детальна інформація про оновлену концепцію членства можна дізнатися за посиланням: http://redcross.org.ua/2018/01/nova-koncepcia-chlenstva-u-tovarystvi/

 

Маємо надію, що добрі та щирі люди не залишаться байдужими до тих, кому необхідна допомога. Приєднуйтесь до благородних справ Червоного Хреста!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь