На Уманщині з робочим візитом побував Глава Уряду

Дата: 13.04.2018 15:28
Кількість переглядів: 1653

Сьогодні, 13 квітня, на Уманщині з робочим візитом побував Прем’єр-Міністр України Володимир Гройсман. Основна мета візиту – перевірка стану виконання ремонтних робіт на автодорозі державного значення М-05 «Київ-Одеса» в адміністративних межах Черкаської області.

Фото без описуАби сформувати повну картину, Прем’єр-Міністр насамперед відвідав асфальтобетонний завод «ШРБУ-48» м. Умань, де ознайомився з технологією виробництва матеріалу, яким, власне, і ремонтується автотраса. Участь в огляді взяли також народний депутат України Антон Яценко, голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко, голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко.

 Потому Володимир Гройсман інспектував стан виконання робіт безпосередньо на трасі «Київ-Одеса».

«В 2016 році стартувала програма капітального ремонту, будівництва доріг. Цього року ми виділимо майже 47 млрд грн – серйозні кошти, які маємо направити на дороги, - сказав Глава Уряду. - Ми контролюємо якість по всій країні. В середині травня буде звіт Укравтодору по всіх ділянках. Все, що буде зроблено халтурно – платити за це не будемо».

Глава Уряду також повідомив, що трасу «Київ-Одеса» приведуть до прийнятного до руху автотранспорту стану вже до 1 травня.

«Також ми продовжуємо п’ятирічну програму з’єднання обласних центрів якісними дорогами і проект Go-highway – від Львова на Тернопіль, Вінницю, Умань, Одесу, Миколаїв та Тернопіль», - сказав Глава Уряду.

Цього року загальний дорожній бюджет перевищує 47 млрд грн – без урахування коштів від митного експерименту. З них понад 11 млрд грн будуть направлені на реалізацію найбільш перспективних проектів, в тому числі трас М-03 Київ – Харків – Довжанський, М-12 Львів – Тернопіль – Умань, М-05 Київ – Одеса, Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка, Н-03 Житомир – Чернівці тощо.

Субвенція місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах становить 11,5 млрд грн.

Продовжився робочий візит у перлині Уманщини та всієї України – Національному дендрологічному парку «Софіївка» НАН України. Тут планують реалізувати масштабний проект із реконструкції кількох частин парку загальною площею 12 га. Кошти на це у сумі 75 млн грн виділено з державного бюджету за сприяння народного депутата Антона Яценка.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь