Сучасний стадіон відкрили у Кочубіївці

Дата: 21.08.2018 15:29
Кількість переглядів: 2360

Яскраве і масштабне святкове дійство було організоване 18 серпня в селі Кочубіївка Уманського району. Нагода – дійсно непересічна, адже в невеликому скромному селі відкривали сучасний стадіон вартістю близько 2 мільйони гривень. Збудований він силами Агрофірми «Базис», керівник - Володимир Осадчий.

Цю урочисту мить з місцевими жителями розділили перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль, голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець.

Фото без опису

Кочубіївчани та гості події стали глядачами насиченої концертної програми і захопливої гри на першість Чемпіонату області між місцевим СК «Базис» і родниківською «Нікою».

За вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток сіл Городецьке та Кочубіївка, будівництво та облаштування нового сучасного стадіону в селі Кочубіївка, популяризацію спорту в Уманському районі від Уманської районної державної адміністрації та Уманської районної ради вручено подяку Осадчому Володимиру Олексійовичу,  голові  ФГ «Агрофірма «Базис», заслуженому працівнику сільського господарства України, почесному громадянину Уманського району. Саме його коштом і вдалося здійснити реконструкцію стадіону. 

Сучасне покриття футбольного поля із поливом і дренажем –великий прорив у створенні умов для спортивних досягнень. Це результат самовідданої праці та, напевне, і вкладеної душі в будівництво та оснащення стадіону. Тож відзначили також будівельників за високий професіоналізм, сумлінну працю, якісне та вчасне виконання робіт та з нагоди відкриття футбольного поля в селі Кочубіївка. Почесною грамотою Уманської райдержадміністрації та районної ради нагороджені працівники будівельної бригади АФ «Базис»: Кудрон Василь Юрійович, Пальчей Іван Васильович, Вивальнюк Сергій Іванович, Смілянець  Вадим Валерійович.

Керівники району Євгеній Данченко та Оксана Супрунець також передали цінні спортивні подарунки із надією на те, що тут буде виховано не одне покоління спортсменів, які принесуть славу рідному селу, Уманщині.

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь