Соціальний захист учасників АТО – у пріоритеті роботи влади

Дата: 11.08.2017 15:30
Кількість переглядів: 924

Фото без опису9 серпня 2017 року в приміщення Христинівської районної державної адміністрації відбулось засідання Черкаського обласного Центру допомоги учасникам антитерористичної операції та Черкаського обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за участю т.в.о. начальника відділу «Центр допомоги учасникам антитерористичної операції» Євгенія Одновола та начальника відділу організаційно-правової роботи обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Людмили Пони, співголів центрів допомоги учасників антитерористичної операції, керівників управління Держгеокадастру, управління праці та соціального захисту населення, центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Уманського, Христиніського, Тальнівського районів та м. Умань.

Від Уманського району в засіданні взяли участь начальник управління праці та соціального захисту населення Олег Ярошевич, який проінформував присутніх про низку програм та заходів, які діють в районі, про соціальну допомогу, яка надається учасникам АТО; та директор центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інна Гущина, яка проінформувала присутніх про роботу Центру допомоги учасникам АТО району та про соціальну допомогу, яку надають спеціалісти центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді учасникам АТО та членам їх сімей.

В ході засідання Євгеній Одновол проінформував присутніх про роботу Черкаського обласного Центру допомоги учасникам АТО та наголосив на тому, що одним із обов’язків центрів на місцях є своєчасне виявлення проблемних питань учасників АТО, їх сімей та надання кваліфікованої допомоги у вирішенні нагальних питань. Також, було розглянуто та обговорено першочергові та болючі питання, які стосувались виділення земельних ділянок та забезпечення житлом учасників АТО.

Зокрема, начальник відділу організаційно-правової роботи обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Людмила Пона акцентувала увагу присутніх на питанні соціальної адаптації ветеранів, надання кваліфікованої психологічної допомоги учасникам АТО.

В результаті проведеного засідання було визначено подальші завдання та етапи в роботі, що стосуються соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей.

За інформацією Уманського районного центру

соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь