На Уманщині вшанували працю працівників дошкільних закладів освіти

Дата: 25.09.2018 15:38
Кількість переглядів: 1078

Цьогоріч 30 вересня в нашій країні відзначають Всеукраїнський день дошкілля. Це свято дитинства та ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості.

Фото без описуЗ цієї нагоди сьогодні, 25 вересня, в актовому залі управління агропромислового розвитку райдержадміністрації відбувся урочистий захід, який зібрав дошкільну освітянську родину з усього району. Серед присутніх – працівники закладів дошкільної освіти, директори навчально-виховних комплексів та закладів дошкільної освіти, голови профкомів та ветерани педагогічної праці.

Для вшанування їх праці на свято завітали перший заступник голови Уманської районної державної адміністрації Сергій Жорницький, керуюча справами Уманської районної ради Наталія Короп, завідуюча районним методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Світова, сільські та селищний голови.

Звертаючись із вітальними словами до вихователів Уманщини, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький підкреслив важливість професії працівника дошкільної освіти, яка вимагає глибокої самовіддачі, значного терпіння та нескінченної любові до своєї справи:

«Перший вихід дитини у світ відбувається тоді, коли батьки її віддають в дошкільний заклад. А вихователь – це провідник у перших етапах соціалізації дитини. І від компетенції вихователя у значній мірі залежить те, як дитина пізнаватиме світ навколо себе.

Нині дошкільна освіта є складовою частиною неперервної освіти в Україні. Відповідальність на вас – висока, але не меншою є і честь – бути наставниками та творцями майбутнього нашої нації. Тож щиро дякую усім працівникам дошкільних установ, котрі дарують дітям теплоту сердець. Ви заслуговуєте шани та поваги від суспільства!»

За  якісну підготовку закладу дошкільної освіти до роботи в новому навчальному році, зміцнення матеріальної бази та з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля Сергій Петрович вручив почесні грамоти районної державної адміністрації:

  •  Зірник Олені Григорівні, керівнику Бабанського закладу дошкільної освіти «Ягідка»;
  • Якименко Вікторії Миколаївні, керівнику Городницького закладу дошкільної освіти «Малятко»;
  • Слюсар Галині Степанівні, керівнику Оксанинського закладу дошкільної освіти «Малятко»;
  • Довгань Людмилі Миколаївні, керівнику Текучанського закладу дошкільної освіти «Росинка».

У цей день теплі слова подяки своїм наставникам адресували їх маленькі вихованці, які радували гарно підготовленими концертними номерами. Душевну атмосферу заходу також створювали музичні привітання від колег по роботі.

Дошкільний вік – один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини. Тож відзначення свята на районному рівні створило додаткову можливість зосередити увагу на пріоритетності дошкілля у вихованні майбутнього нашої нації.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь