Скоординувати роботу заради дитячого майбутнього

Дата: 10.04.2018 15:38
Кількість переглядів: 1170

10 квітня на базі Центру дитячої та юнацької творчості проведено спільну нараду за участі представників служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, працівника районного відділення поліції Головного управління  Національної  поліції в Черкаській області, керівників та соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти.

Фото без описуОдним із пріоритетних напрямів роботи районної служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу освіти, молоді та спорту, працівників закладів загальної середньої освіти є попередження негативних ситуацій у родинах, особливо у сім’ях, які потрапили в складні життєві ситуації та надання їм своєчасної допомоги.

З питанням «Про попередження негативних ситуацій у сім’ях з дітьми – один з пріоритетних напрямків роботи районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та  молоді» виступила Гущина І.О., директор Уманського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Актуальним питанням сьогодення є попередження сирітства – цю тему розкрила Камінська О.П., начальник служби у справах дітей Уманської райдержадміністрації. У своєму виступі вона зазначила, що лише спільна організація роботи допоможе виявити проблеми у кризових сім’ях.

Питання «Про зміни чинного законодавства закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» висвітлив Голоднюк Ю.В., інспектор з ювенальної превенції Уманського районного відділення поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Після обговорення теоретичних питань, присутнім було продемонстровано відеоролик «За ширмою бідності», в якому висвітлено події, що склалися в селі Оксанина. Під час обговорення переглянутого, начальник відділу освіти, молоді та спорту Бондар Б.Б. наголосив на необхідності проведення спільних рейдів щодо перевірки зайнятості учнів в позаурочний час.

За інформацією відділу освіти, молоді та спорту

Уманської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь