«Нездоланність українців – гідність держави»

Дата: 24.11.2017 15:47
Кількість переглядів: 941

Фото без опису

Україна – країна трагедій і краси, країна, де найбільше люблять волю і найменше знали її, країна гарячої любові до народу і чорної йому зради.

День 21 листопада увійшов до національного календаря, як велике державне свято -  День Гідності та Свободи.  Найбільші зміни сталися  з кожним  із нас, з усією державою в листопаді 2013 року, коли, шукаючи шляху до Європи, ми знайшли Україну, відчули власну силу й непоборність.

Майдан Незалежності – це потужна точка енергії нашого народу, де встигли почути все: радість, безвихідь, горе, біль, жертовність і повагу. Це був надзвичайно важкий іспит, але ми продемонстрували свою європейськість, гідність, прагнення до свободи. На Майдані українці довели, що ми - одна велика сім'я, яка готова до кінця боротися за свої ідеї.

Трагічні події в нашій Батьківщині не залишають байдужими жодного  громадянина країни. Долучаючись до урочистих заходів з відзначення Дня Гідності і Свободи, районною бібліотекою та бібліотеками-філіями проведено уроки патріотизму «Нездоланність українців – гідність держави», для молодшого покоління -  уроки гідності «Моя Україна не впаде на коліна»; в читальному залі районної бібліотеки відвідувачі переглянули тематичну виставку  «Україна – територія Гідності та Свободи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь