Фінансова підтримка розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів

Дата: 28.09.2018 15:53
Кількість переглядів: 1086

Розвиток сільськогосподарської обслуговуючої кооперації на селі – це  реальні кроки для підтримки селян,  особистих селянських господарств, малих фермерських господарств у здійснені ними сільськогосподарської виробничої діяльності, реалізації  власної продукції, зайнятості населення, тощо.

З метою підтримки та розвитку обслуговуючої кооперації в рамках обласної «Програми підтримки розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів у Черкаській області на період до 2020 року» здійснюється фінансова підтримка сільських обслуговуючих кооперативів для  покращення матеріально-технічної бази  кооперативів.

Відповідно до ПОРЯДКУ використання коштів, передбачених на здійснення фінансової підтримки розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів на період до 2020 року бюджетні кошти Програми можуть спрямовуватись на:

1) придбання сільськогосподарської техніки, обладнання, устаткування (далі – техніка);

2) придбання садивного матеріалу у виробників, внесених до Державного реєстру виробників насіння і садивного матеріалу, або в будь-яких суб’єктів господарювання за наявності сертифіката походження на такий садивний матеріал (далі – садивний матеріал);

3) придбання племінних телиць, нетелів, корів молочного, молочно-м’ясного і м’ясного напряму продуктивності вітчизняного походження, племінних свинок та кнурів, вівцематок, баранів, ярок з племінних заводів та племінних репродукторів (далі – сільськогосподарські тварини).

Одержувачем бюджетних коштів є сільськогосподарські кооперативи, які використовують техніку, садивний матеріал та сільськогосподарських тварин для власної діяльності і визнані переможцем відповідно до конкурсного відбору (далі – одержувач).

Розмір обласних бюджетних коштів визначається з розрахунку не більше 50 відсотків від вартості техніки, садивного матеріалу та сільськогосподарських тварин. Частка коштів сільськогосподарського кооперативу та коштів співфінансування з інших місцевих бюджетів становить не менше 50 відсотків.

Бюджетні кошти перераховуються на рахунок кооперативу, відкритий в органах Казначейства, після надання сільськогосподарським кооперативом підтверджуючих документів про попередню оплату постачальнику не менше 10 відсотків вартості техніки, садивного матеріалу та сільськогосподарських тварин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь