У селах Іванівка та Антонівка відбулися загальні збори громадян

Дата: 09.02.2018 15:53
Кількість переглядів: 1462

Обговоренню актуальних питань розвитку населених пунктів приділяється особлива увага районної влади, адже це дає можливість визначати напрямки подальшої роботи щодо перспектив розвитку і шляхів вирішення виникаючих проблемних ситуацій.

8 лютого 2018 року загальні збори громадян пройшли у селі Іванівка. Участь у них взяли голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець, депутат обласної ради Валентин Судакевич, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Сільський голова села Іванівка Григорій Рудий прозвітувався про виконання бюджету та програми соціально-економічного розвитку сіл Іванівка та Яроватка. Зокрема, Григорій Пилипович відзначив, що за 12 місяців 2017 року до Іванівського сільського бюджету надійшло 2291319 грн доходів. Установи культури та мистецтва профінансовані в обсязі 159660 грн. На території Іванівської сільської ради протягом  2017 року було проведено поточний ремонт дороги по вулиці Дачна, Щаслива на суму 199926 грн та по вулиці Центральна, Сонячна, Миру, провулок Яблуневий с. Іванівка на суму – 169627 грн.    

У планах сільського голови на цей рік – провести ремонти доріг, встановити в’їзний знак с. Яроватка та виготовити генеральний план сіл Іванівка та Яроватка.

У цей день про розвиток населеного пункту говорили і на зборах громадян в Антонівці. Участь у них взяли голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, заступник голови районної ради Петро Бабкін, депутат обласної ради Валентин Судакевич, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, депутати районної ради.

Про виконання бюджету сільської ради та програми соціально-економічного розвитку села поінформувала сільський голова Владислава Баюк.

Депутат обласної ради Валентин Судакевич дав роз’яснення щодо проведення медичної реформи та розвитку галузі охорони здоров’я в районі.

Також на зборах громадян були заслухані звіти керівників закладів соціальної сфери села Антонівка.

Проведення загальних зборів громадян пройде і в інших населених пунктах Уманського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь