На Уманщині обговорили співпрацю об’єднаних територіальних громад у сфері соціального захисту населення

Дата: 29.08.2019 14:35
Кількість переглядів: 1073

Фото без опису28 серпня в приміщенні адміністративного будинку по вул. Залізняка, 2а, м. Умань відбулася виїзна робоча зустріч директора Департаменту соціального захисту населення Черкаської ОДА Руслана Чикала та заступника директора Департаменту соціального захисту населення Черкаської ОДА Олега Шимчука з начальником управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Олегом Ярошевичем та директором територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) району Наталією Кицик. На зустріч також були запрошені начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Галина Кучер і представники Паланської, Дмитрушківської та Ладижинської  об’єднаних територіальних громад.

Під час зустрічі  обговорено питання про поглиблення співпраці об’єднаних територіальних громад з управлінням праці та соціального захисту населення Уманської райдержадміністрації. Розглянуто комплекс питань щодо основних завдань та напрямків надання соціальних послуг населенню об’єднаних територіальних громад, а також надання мешканцям громади консультацій з питань соціального та пенсійного забезпечення.

Також було представлено презентацію на тему: «Створення та організація роботи системи соціального захисту населення в ОТГ». Присутнім роздано методичні рекомендації щодо діяльності об’єднаної територіальної громади у сфері соціального захисту населення.

Значну увагу приділили питанню соціального захисту пільгової категорії населення та соціальної підтримки найбільш вразливих верств населення.

Підводячи підсумки наради, учасники заходу виокремили пріоритетні напрямки роботи на майбутнє.

 

Начальник управління праці та соціального захисту

населення райдержадміністрації О.Я.Ярошевич



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь