ПО СОВІСТІ ЖИТИ І ПРАЦЮВАТИ

Дата: 02.09.2019 09:45
Кількість переглядів: 2050

1 вересня 1959 року у селі Степківка Уманського району народилася людина, чий життєвий шлях став прикладом сумлінної праці та добропорядності. Мова йде про керівника ТОВ «Прометей» с.Аполянка, заслуженого працівника сільського господарства України,  депутата Уманської районної ради Володимира Петровича Мальченка.

Фото без опису

На Уманщині Володимир Мальченко відомий як компетентна, вольова і доброзичлива людина, яка користується авторитетом і повагою, адже свій талант і досвід керівника, високопрофесійні знання віддає справі розвитку рідного краю.

Володимир Петрович має загальний трудовий стаж 43 роки, він пройшов шлях від звичайного робітника до керівника великого підприємства. Із липня 1998 року очолює сільськогосподарське  підприємство ТОВ «Прометей» села Аполянка. Завдяки організаторському таланту, прогресивній формі мислення, природній мудрості йому вдалося вивести господарство в ряд найбільш потужних агроформувань району.

За останні 10 років на підприємстві майже повністю оновлено машино-тракторний парк, ґрунтообробний інвентар. За рахунок високої культури землеробства, дотримання науково обґрунтованих норм ведення галузі рослинництва в господарстві щорічно отримують вагомі результати урожайності сільськогосподарських культур. Окрім того, на підприємстві збережено та розвивається галузь свинарства.

За лідерські якості, високий професіоналізм у 2002 році Володимир Петрович призначається першим заступником голови Уманської районної державної адміністрації, а з 2003 по 2005 рік очолює цю установу.

Про таких, як Володимир Петрович, кажуть «він рухає світ навколо себе» – високою громадською позицією, активною працею, небайдужістю.   Як доброзичлива і чуйна людина Володимир Мальченко завжди готовий прийти на допомогу тим, хто цього потребує. Він долучається до різноманітних соціальних проектів і в селі Аполянка, і на районному рівні, надаючи фінансову та матеріальну допомогу у вирішенні питань сільської школи, дошкільного навчального закладу, об’єктів культурного спрямування села, центральної районної лікарні, а також постійну підтримку малозабезпеченим жителям села, Збройним Силам України, воїнам АТО, воїнам-афганцям та їх сім’ям, чорнобильцям, багатодітним родинам.

 

Шановний Володимире Петровичу!

З нагоди ювілейного дня народження прийміть від Уманської районної державної адміністрації щирі вітання і глибоку подяку за приклад господарника, за активну життєву позицію, за те,  що не стоїте осторонь жодної важливої справи чи події в районі.

Нехай доля буде завжди прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу вдачу, вірних і надійних друзів, колег, партнерів. Хай у Вашому серці не згасає вогник любові до рідної землі, а добро, що Ви віддаєте людям, повернеться до Вас сторицею.

Нехай Вас ніколи не покидають оптимізм, удача, стійкість духу в нелегкому повсякденному житті, а професійний досвід буде надійним поводирем у складних справах в ім’я процвітання та розвитку нашого району та всієї України.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь