Перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький привітав школярів із початком нового навчального року

Дата: 02.09.2019 17:17
Кількість переглядів: 821

Фото без описуСвято першого дзвоника – хвилюючий і радісний момент, який для гомінких і непосидючих першокласників символізує початок дороги у новий, незвіданий світ знань, а для одинадцятикласників – початок фінального року навчання в школі. З нагоди свята сьогодні, 2 вересня, перший заступник голови Уманської районної державної адміністрації Сергій Жорницький відвідав Бабанську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.

Бабанська школа є опорним закладом освіти в районі. До неї підвозяться учні з 5 сусідніх сіл – Гродзеве, Аполянка, Свинарка, Коржовий Кут та Оксанина. У школі наразі навчається 364 учні, з них першокласників – 32 у двох класах за освітньою програмою «Нова українська школа», випускників – 16.

Перший заступник голови РДА Сергій Жорницький привітав школярів із початком нового навчального року та побажав їм підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів. А учителям – міцного здоров’я, натхненної праці та творчих успіхів на педагогічній ниві.

До речі, районна влада приїхала до юних школярів не з порожніми руками. З метою підвищення зацікавленості дітей у навчанні школі був вручений приємний подарунок – ноутбук.

Цього року перший шкільний дзвінок пролунав у 28 закладах освіти Уманщини для понад 3 тисяч учнів. Із них поповнили загал школярів 304 першокласники.

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь