Департамент АПР – про реалізацію обласної програми розвитку рибного господарства

Дата: 03.09.2019 14:15
Кількість переглядів: 539

Фото без описуДепартамент агропромислового розвитку ОДА звернеться до обласної ради з пропозицією внести зміни до обласного бюджету, зокрема передбачити цьогоріч 1 млн грн на реалізацію Програми розвитку рибного господарства водойм Черкаської області на 2014-2020 роки. А саме, повідомляють в Департаменті, на заходи щодо відновлення й підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річок, заходи для боротьби зі шкідливою дією вод (біологічна меліорація водних об’єктів – вселення рослиноїдних риб) в акваторії Кременчуцького та Звенигородського водосховища.

Керівник Департаменту Ігор Колодка пояснює, що ухвалення такого рішення дасть змогу спрямувати 920 тис.грн на проведення зариблення акваторії Кременчуцького водосховища рослиноїдними рибами:

– Це сприятиме утилізації надлишкової органічної речовини, зокрема водоростей, покращення гідрологічного режиму водойми та сприятиме нарощуванню обсягів виробництва високоякісної рибної продукції, – зазначає Ігор Леонідович. – 80 тис. грн ми зможемо спрямувати на проведення зариблення рослиноїдними рибами Звенигородського водосховища, що позитивно вплине на відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану водойми, а також для поліпшення питної якості води для населення міста.

Додамо, торік на виконання Програми розвитку рибного господарства використали з обласного бюджету 1 млн 950 тис грн – у водосховище вселили 74,1 тонни дворічок рослиноїдних риб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь