Про окремі показники виконання місцевих бюджетів 54 ОТГ Черкащини за перше півріччя

Дата: 05.09.2019 11:23
Кількість переглядів: 407

Фото без описуЗа підсумками січня-червня середній показник доходів загального фонду (без трансфертів) на 1-го мешканця по 54-х ОТГ області склав 2 039,7 грн. Найбільше доходів у розрахунку на 1-го мешканця отримано у Степанецькій ОТГ Канівського району – 7 277 грн, найменше у Березняківській ОТГ Смілянського району – 850,4 грн.

Серед ОТГ області 36 громад отримують з державного бюджету базову дотацію, 10 перераховують реверсну дотацію. Рівень дотаційності серед громад не дуже високий, найвищий показник у Леськівській ОТГ Черкаського району (обсяг базової дотації у загальній сумі доходів становить 33,9%).

Фото без опису

Найбільша питома вага видатків на утримання апарату управління у доходах загального фонду (без урахування трансфертів) припадає на бюджет Ротмістрівської ОТГ Смілянського району – 70,0%, найменша – на бюджет Жашківської ОТГ Жашківського району – 10,3%.

В середньому, по всіх ОТГ області питома вага заробітної плати у видатках загального фонду становить 75,6%. Найвищий показник видатків у Шевченківській ОТГ Звенигородського району – 91,8%, найнижчий у Селищенській ОТГ Корсунь-Шевченківського району – 32,2%.

Фото без опису

Інформацію підготували у Департаменті регіонального розвитку облдержадміністрації на підставі відомостей Програми «U-LEAD з Європою» та SKL International.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь