Сергій Жорницький привітав рятувальників Уманщини з професійним святом

Дата: 17.09.2019 16:15
Кількість переглядів: 1077

17 вересня у нашій країні своє професійне свято відзначають працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, працівники інших спеціальних формувань, а також громадяни, які роблять свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

Фото без опису

З цієї нагоди сьогодні в Уманському районному відділі Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області – 14-й Державній пожежно-рятувальній частині відбувся урочистий захід.

Привітав рятувальників з гарною подією перший заступник голови Уманської районної державної адміністрації Сергій Жорницький: «Відчайдушно рятувати людей із пожежі, на воді та у горах, витягувати із-під завалів, руйнувань – коли це робить звичайна людина, це називають подвигом. А для рятувальників – це буденна робота, яка вимагає щоденної готовності прийти на допомогу, ризикувати власним життям, бути там, де біда і страждання. Ваша праця – непроста та небезпечна. Це професія, яка об’єднує відважних і самовідданих людей, чий високий професіоналізм, постійна готовність до самопожертви забезпечують кожній українській родині надійний захист від природних та техногенних лих».

Він висловив щиру вдячність рятувальникам Уманщини за сумлінне виконання службового обов’язку та побажав їм міцного здоров’я, душевної рівноваги, усіх життєвих благ і якомога менше тривожних викликів.

За високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток пожежно-рятувальної служби та з нагоди Дня рятівника почесними грамотами райдержадміністрації були нагороджені: Давиденко Володимир Віталійович – провідний інспектор Уманського РВ УДСНС України у Черкаській області,  капітан служби цивільного захисту; Сорока Валентин Петрович – інженер групи з ПРР 14 ДПРЧ УДСНС України у Черкаській області, старший лейтенант служби цивільного захисту; Шмалюх Роман Михайлович – старший пожежний рятувальник 14 ДПРЧ УДСНС України у Черкаській області, старший прапорщик служби цивільного захисту.

За самовіддану працю й постійну готовність до дій у надзвичайній ситуації цього дня «винуватці» свята отримали ще чимало відзнак та гарних слів на свою адресу. А гарним елементом заходу стала демонстрація нового оперативно-рятувального автомобіля, який нещодавно отримала 14-а  Державна пожежно-рятувальна частина.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь