Вересневі новини ТСЦ 7142

Дата: 26.09.2019 10:20
Кількість переглядів: 853

10 вересня 2019 року до територіального сервісного центру МВС  № 7142 звернулись громадяни  по питанню перереєстрації автомобіля ГАЗ САЗ 3507, яким він розпоряджається по довіреністю. При проведенні огляду транспортного засобу експертами НДЕКЦ та працівниками сервісного центру МВС було встановлено, що ідентифікаційна табличка закріплена не заводським способом, тобто замінювалась.

19 вересня 2019 року до ТСЦ 7142 звернулись мешканці Христинівського району, були подані  документи щодо перереєстрації автомобіля ВАЗ 21063. Під час огляду цього транспортного засобу виявлено, що номерна деталь з ідентифікаційним номером кузова приєднана не заводським способом. Працівниками територіально сервісного центру було викликано та передано затриманий автомобіль з матеріалами до Уманського ВП ГУНП  в Черкаській області для подальшого  вирішення питання по суті.

Сервісні центри МВС звертають увагу громадян - будьте пильними при купівлі транспортного засобу. Нерідко люди дізнаються, що їх автомобілі, які ними придбані за довіреностями, мають підроблені (сфальсифіковані) реєстраційні документи, номерні знаки, ідентифікаційні номери агрегатів тощо.

Аби не потрапити у подібну ситуацію, при купівлі-продажі авто остерігайтеся різних угод «на стороні». Обов’язково звертайтеся за отриманням професійних послуг до сервісних центрів МВС, адже без відповідного фахового досвіду виявити підробку неможливо.

 

          Фото без опису        Фото без опису

 

                                                ТСЦ №7142 РСЦ МВС в Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь