У територіальному центрі соціального обслуговування Уманського району вшанували людей поважного віку

Дата: 02.10.2019 15:11
Кількість переглядів: 809

1 жовтня у всьому світі щорічно відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні – ще й День ветерана. Це добре, світле і дуже актуальне свято, тому що воно ще раз привертає увагу до численних проблем літніх людей, що існують у сучасному суспільстві. В цей день особливою увагою ми оточуємо не лише наших батьків, бабусь і дідусів, але й усіх літніх жителів району, які потребують нашої посильної допомоги.

З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку і Дня ветерана соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома відвідали та привітали підопічних відділення. Також проведено обстеження умов проживання пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян. Вивчено їх потреби, зокрема питання щодо наявності палива у підопічних.

У Рижавському стаціонарному відділенні традиційно проведено день відкритих дверей. У цей день мешканців відділення привітали зі святом перший заступник голови Уманської райдержадміністрації Сергій Жорницький, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району Наталія Кицик, голова громадської організації ветеранів війни та праці Анатолій Дем’янчук, представники Ладижинської та Паланської ОТГ, голови сільських рад, керівники підприємств району. А святковий настрій подарували учні Кочубіївської, Ладижинської шкіл та учасники клубу «Калинонька» із с. Краснопілка, привітавши їх веселими піснями.

У відділенні денного перебування територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району в селах  Родниківка, Краснопілка, Антонівка, Вільшана Слобідка, Громи та селищі Бабанка, з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана, були організовані урочисті заходи та святкові столи.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

 

 

За інформацією територіального центру соціального обслуговування

(надання соціальних послуг) Уманського району  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь