На Уманщині урочисто відзначили День ветерана

Дата: 02.10.2019 16:51
Кількість переглядів: 1123

Другий місяць осені розпочинає особлива дата. У перший день жовтня, починаючи з 1991 року, в нашій країні відзначається свято людей поважного віку, які мають великий життєвий і професійний досвід – День ветерана.

 

Фото без опису

 

Аби привітати всю велику родину ветеранів Уманського району, які працювали на благо розквіту Уманщини та подякувати їм за самовіддану працю, 2 жовтня, в актовому залі приміщення управління агропромислового розвитку відбувся урочистий захід та святковий концерт, на якому зібралися представники різних галузей – освіти, медицини, сільського господарства, соціального захисту, культури, органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Із святом усіх присутніх привітали перший заступник голови Уманської районної державної адміністрації Сергій Жорницький, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, Почесний громадянин Уманського району, Заслужений працівник сільського господарства України, депутат районної ради, директор ТОВ «Прометей» Володимир Мальченко та голова районної громадської організації ветеранів війни та праці Анатолій Дем’янчук.

Звертаючись із вітальними словами до ветеранів Уманщини, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький відзначив: «Вашою багаторічною сумлінною працею та зусиллями свого часу творилася і твориться славна історія нашого краю, його духовне та культурне надбання. Шановні ветерани, на життєвому шляху кожного з вас було багато важких випробувань. Ви пройшли їх з мужністю, гідністю та честю. І, сьогодні, ми засвідчуємо свою глибоку повагу вашій невтомній праці, стійкості, добропорядності, працьовитості».

Сергій Петрович побажав ветеранам міцного здоров'я, радості, оптимізму і благополуччя, злагоди, взаєморозуміння та миру.

У цей день за багаторічну сумлінну працю в органах виконавчої влади, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди 70-річчя від Дня народження почесною грамотою Уманської районної державної адміністрації та Уманської районної ради було нагороджено ветерана органів виконавчої влади Островську Ольгу Іванівну.

Протягом усього заходу діяли виставки-ярмарки виробів народних майстрів, книжкова виставка, підготовлена працівниками районної центральної бібліотеки, а також яскраві фотозони. У залі була оформлена виставка дитячих малюнків «Дякуємо за наше щасливе дитинство ветеранам».

Концертна програма урочистого заходу, підготовлена працівниками центру культури і дозвілля, подарувала винуватцям свята масу позитивних емоцій та гарного настрою.

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь