Змагання з футболу в рамках 27 комплексних навчально-виховних заходів з видів спорту

Дата: 21.10.2019 09:52
Кількість переглядів: 451

Змагання в рамках 27-х комплексних навчально-виховних заходів з видів спорту тривають. 19 жовтня представників 7 сіл району зустрічало село Іванівка. Хлопці різного віку, збірні Дмитрушківської, Іванівської Бабанської, Кочубіївської, Городецької, Полянецької ЗОШ та Доброводівського НВК, показали свою майстерність у грі з футболу.

Фото без опису

Команди було поділено на дві групи. Групу А очолили переможці минулорічних змагань – команда Дмитрушківської ЗОШ. На чолі групи Б – володарі другого місця – команда Городецької ЗОШ. Інші команди були розподілені методом жеребкування. Так, до групи А увійшли команди Кочубіївської, Полянецької та Іванівської ЗОШ. Суперниками Городецької ЗОШ стали команди Бабанської ЗОШ та Доброводівського НВК.

За результатами групових змагань VІІ місце – за Іванівською ЗОШ. Протистояння між командами, які посіли ІІІ місце (Полянецька ЗОШ та Доброводівський НВК), закінчилось з рахунком 1:1, тому лише після серії пенальті (рахунок 4:2 на користь Полянецької ЗОШ) були визначені V та VІ місця. Аналогічна ситуація з командами, які посіли ІІ місце у групових етапах. Після результату 0:0 між командами Кочубіївської та Бабанської ЗОШ, за серією пенальті з рахунком 3:0 на користь Кочубіївки, ІV місце отримала Бабанська ЗОШ, ІІІ – Кочубіївська ЗОШ.

Фінальні змагання між переможцями групових етапів, командами сіл Дмитрушки та Городецьке, принесли беззаперечну перемогу минулорічному лідеру. Перемігши суперника з рахунком 6:0, І місце виборола команда Дмитрушківської ЗОШ, ІІ місце посіла Городецька ЗОШ.

Кращими гравцями турніру стали Ткачук Владислав (Дмитрушківська ЗОШ), Таранюк Олександр (Кочубіївська ЗОШ) та Смілянець Ілля (Городецька ЗОШ).

        

Відділ освіти, молоді та спорту Уманської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь