На Уманщині відбувся півфінал регіонального профорієнтаційного змагального заходу серед дітей старшого шкільного віку «Ліга професій»

Дата: 25.10.2019 11:49
Кількість переглядів: 510

Фото без опису18 жовтня відбувся півфінал регіонального профорієнтаційного змагального заходу серед дітей старшого шкільного віку «Ліга професій».

Захід проведено Черкаським обласним центром зайнятості спільно з Департаментом освіти і науки обласної державної адміністрації на базі ВСП Агротехнічного коледжу. Мета проведення цього заходу - формування та розвиток у молоді установки на самопізнання як основу вибору професії.

Учасниками півфіналу виступили шкільні команди п’яти освітніх закладів Черкаської області: Монастирищенського, Маньківського, Христинівського, Уманського районів та міста Умань, які палко змагалися за можливість потрапити у фінал.

Команда «Smartkids», яку представили учні Дмитрушківської ЗОШ І-ІІІ ст. виборола четверте місце у півфіналі.

Гра складалась із трьох конкурсів: «Візитка», «Реклама професій» та «Музичний конкурс». Дуже яскраво, вдало, відкрито, винахідливо та головне з гумором команда презентувала професії: еколога та електрогазозварювальника.
КВК «Ліга професій» подарував і глядачам, і учасникам неймовірні емоції, а також дав можливість поринути у різноманітний світ професій, розкрити свої таланти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь