Президент на зустрічі з колективом НАБУ: У вас розв’язані руки

Дата: 29.10.2019 15:39
Кількість переглядів: 427

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з колективом Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) наголосив на повній підтримці антикорупційних органів у боротьбі з корупцією.

«На вас дуже багато тиснули. Ми на вас не впливатимемо, але якщо хтось тисне, ви нам кажіть – тиснутимемо на них. Якщо виникатимуть проблеми – звертайтеся. При нас у вас розв’язані руки», – заявив Володимир Зеленський під час відвідання НАБУ.

Президент підкреслив, що суспільство очікує від антикорупційних органів результатів роботи, зокрема обвинувальних вироків для тих, хто порушив закон.

«Ми дуже хочемо, щоб усі топ-корупціонери справді відповідали перед законом, отримали заслужені вироки. Тому що нам суспільство вже ніколи не пробачить відсутності покарання», – сказав Глава держави.

Зі свого боку керівник Офісу Президента України Андрій Богдан підкреслив, що антикорупційні органи повинні виправдати запит суспільства на справедливість у короткий термін.

«Вся надія суспільства на вас, на нас, на молодих, на ті організації, які створюються й перезавантажуються нині. Ця надія буде недовгою, вони дивитимуться на нашу з вами спільну роботу. І це – взаємна відповідальність. Ми в наших подальших діях залежимо від вас, а ви – десь від нашої підтримки», – зазначив Андрій Богдан.

Директор НАБУ Артем Ситник та керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький запевнили у готовності боротися з топ-корупцією в державі.

Після закінчення зустрічі з колективом Бюро Глава держави провів нараду з керівництвом НАБУ, САП та Генеральної прокуратури України.

За інформацією офіційного інтернет-представництва Президента України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь