Казкова зустріч з дитячою письменницею Ларисою Ніцой учнів Бабанської ЗОШ та Оксанинської філії Бабанської ЗОШ

Дата: 22.11.2019 16:08
Кількість переглядів: 891

18 листопада у Бабанському Будинку культури  відбулася казкова зустріч учнів Бабанській ЗОШ та учнями Оксанинської філії Бабанської ЗОШ  з дитячою письменницею, педагогом, автором низки дотепних книжок, членом Національної спілки письменників України Ларисою Ніцой, яка знає, як зацікавити малюків читанням і перетворити це у захоплення на все життя. З першої хвилини Лариса Миколаївна зачарувала і дорослих, і малих своїм вмінням говорити просто про складні і серйозні речі.

Фото без опису

Дітвора поринула у цікавий світ створення дитячої книги. Який буває папір і як створюються ілюстрації, хто такий редактор і що відбувається у видавництві – про все це авторка дитячих книг розповідала дуже цікаво, ілюструючи мультимедійною презентацією.

Із захопленням діти слухали про пошуки ідей для написання книжок, а дорослі дивувалися вмінню Лариси Миколаївни зацікавити, тримати увагу, вести бесіду у формі діалогу з найменшими своїми читачами.

Кожна яскрава книжка Лариси Ніцой – це маленький світ доброти, який вміло входить в дитяче серце: як берегти природу і любити тварин, дбати про екологію і поважати батьків, як ставитись до ровесників з особливими потребами і вміти радіти життю.

Перегляд відео про людей з особливими потребами відбувався в неймовірній тиші. Жодного слова про жалість до цих мужніх людей, лише повага і бажання брати приклад у прагненні чогось досягати в житті.

Рідкісним явищем було і закінчення зустрічі: ні дорослі, ні діти ніяк не хотіли покидати зал. Автографи, питання, дружні фото напам’ять, багато куплених книг з підписами автора, і для кожного письменниця знаходила особливі слова, які не повторювались.

Зустріч залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів сучасної української літератури для дітей. Учнівський та педагогічний колективи школи дякує за таку теплу та корисну зустріч.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь