Відбулася позачергова сесія районної ради

Дата: 18.12.2019 12:42
Кількість переглядів: 545

17 грудня відбулася позачергова 50-та сесія Уманської районної ради, участь у якій взяли перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький, очільники ОТГ, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники інших районних відомств та установ, очільники сільських громад.

На порядок денний виносилося 27 питань. Насамперед, новопризначений начальник фінансового управління райдержадміністрації Микола Коваленко ознайомив присутніх із проектом районного бюджету на 2020 рік. Також він прозвітувався про виконання районного бюджету за 9 місяців 2019 року та озвучив питання про внесення змін до бюджету на цей рік.

Фото без опису

Затверджено ряд нових програм: «Призовна дільниця» на 2020 -2021 роки; програму фінансової підтримки КП «Уманьрайрембуд» на 2020 рік; програму підтримки військовослужбовців, які уклали контракт в 2019-2020 роках; «Організація харчування учнів 1-4 класів та дітей пільгових категорій у закладах загальної середньої освіти району на 2020 рік».

До окремих уже діючих програм були внесені зміни, а саме до районної  комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки; районної комплексної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки(перепідготовки) учасників антитерористичної операції, родин Героїв небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців-добровольців на 2018-2022 роки; програми удосконалення роботи органів виконавчої влади в Уманському районі на 2018-2019 роки.

Розглянуто та затверджено Статути комунальних установ Уманської районної ради: «Інклюзивно-ресурсний центр», «Уманська районна центральна бібліотека», «Бабанська дитяча музична школа», «Районний центр  культури і дозвілля», «Центр дитячої та юнацької творчості».

Також депутатський корпус затвердив план регуляторної діяльності районної ради; тарифи на водопостачання  КП «Білогрудівка» Уманської районної ради; штатний розпис КП «Уманьрайрембуд» на 2020 рік та фінансовий план цього комунального підприємства на  наступний рік і звільнив його від сплати до бюджету частини орендної плати. Окрім того, затверджено проект землеустрою щодо встановлення меж адміністративно-територіального утворення сіл Вільшанка,  Пугачівка та Дмитрушки; надано погодження на передачу артезіанських свердловин у спільну власність  територіальних громад сіл, селища району, схвалено ряд інших питань, які регулюють майнові відносини.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь