Святий Миколай прийшов до дітей з Уманщини

Дата: 19.12.2019 16:35
Кількість переглядів: 1431

19 грудня православна спільнота світу відзначає День Святого Миколая Чудотворця. За народними повір’ями, дідусь спускається на землю з небес і обходить весь світ, допомагаючи знедоленим, відновлюючи справедливість та нагороджуючи за добро. Аби Миколай потрапив до якомога більшої кількості дітей зі щирими вітаннями і подарунками, в Уманському районі йому трішки допомогли.

Саме в цей день у Родниківському будинку культури було організовано казкову виставу для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, сім’ї яких перебувають у складних життєвих обставинах, дітей учасників АТО та обдарованих дітей.

Фото без опису

Концерну програму підготували працівники та вихованці центру дитячої та юнацької творчості, колективи будинку культури с. Родниківка, учні та вчителі Паланської, Полянецької, Родниківської та Черповодівської шкіл.

Чарівна розповідь подарувала маленьким глядачам віру в диво і перемогу добра над злом, а запальні танці і душевні пісні додали радісних емоцій. Окрім того, усіх категорійних та обдарованих дітей потішили солодкими подарунковими наборами. 

Привітали дітвору і представники районної влади, які ініціювали проведення свята – керівник апарату районної державної адміністрації Наталія Сиротюк та заступник голови районної ради Петро Бабкін.

«Ми, дорослі, маємо подбати, щоб Миколай прийшов до кожної слухняної дитини, залишивши приємну згадку в маленьких, але таких гарячих і чуйних дитячих серцях. Святий Миколай Чудотворець прославився своєю добротою і готовністю допомогти кожному, хто потребує. Нехай же і вас усіх він супроводжує сьогодні та весь наступний рік, не залишаючи без підтримки!», - побажала Наталія Сиротюк.

Відділ взаємодії з громадськістю апарату Уманської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь